2012. április 19., csütörtök

Ördögi kör!!!



A kis zug ahol alkotom!!!Nem tudom ti hogy vagytok vele, de nálam mindig ilyen rendetlenség van!Az összepakolás nem tart sokáig!!Ha egy színt, és mintát befejeztem akkor egy tálba öntök mindent, és kezdem előröl új minta, persze új színnel, és így tovább!Amikor már nem találok egy fajta gyöngyöt ami épp a kiszemelt mintához kellene, na akkor jön a válogatás ami kb. egy egész napot vesz igénybe és begolyózik tőle a szemem!!!

Rend van!Átlátom a gyöngyeimet milyen fajta/szín/méret stb...... ez persze addig tart míg kinézem mit is szeretnék fűzni és akkor megint jön a tál, a különböző fajta gyöngyök amik kellenek és megint káosz van!!!!De mit lehet csinálni???

EZ EGY ÖRDÖGI KÖR!!

Itt éppen egy nagyobb munka végére értem!
Fényképezéshez készülődve!!

3 megjegyzés:

  1. Szerintem aki dolgozik annál ilyen a "rend" :))Nálam is !!

    VálaszTörlés
  2. Ha latnad az en kuckomat akkor buszke lennel hogy nalad milyen rend van.IRtora szerencses vagy hogy van egy hatalmas meztelen fal az asztalod korul. Javaslat: keszitsel valamileyn polc megoldast a falra es egyforma kis atlatszo dobozokba rendszerezd a kincseidet.En orulnek neki ha ekkora helyem lenne gyongyozni:)

    VálaszTörlés
  3. Köszönöm az ötletet de felesleges dobozba rendeznem mert úgy is egy tálba köt ki minden nálam és akkor csak a helyet foglalná!Nálam minden szín külön vajas dobozban van!Így kis helyet foglal mert egymásra tudom őket rakni, és rögtön látom hogy milyen fajta gyöngy van egy színből!!Nincs sok gyöngyöm ezért nekem ez a megoldás jött be!!mindig abból fűzök ami itthon meg maradt és ha elfogyott akkor jöhet a vásárlás!!

    VálaszTörlés